Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як обчислити вислугу років для виплати надбавки військовослужбовцям Держспецзв’язку?

December 23, 2014

Затверджено Інструкцію про порядок обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України для виплати їм надбавки за вислугу років.

До вислуги років військовослужбовцям для виплати їм надбавки за вислугу років зараховується весь час військової служби в Держспецзв`язку, а також періоди:

- військової служби у ЗСУ, Державній прикордонній службі України, Нацгвардії, Управлінні держохорони України, Цивільній обороні України та інших утворених відповідно до законів України військових формуваннях, СБУ, Держслужбі транспорту та Службі зовнішньої розвідки України;

- військової служби в об`єднаних Збройних Силах СНД, ЗСУ, органах внутрішніх справ та державної безпеки, військах та інших військових формуваннях СНД і колишнього СРСР, а також інші види служби і періоди роботи, які відповідно до законодавства колишнього СРСР зараховувалися до вислуги років;

- служби на посадах осіб рядового і начальницького складу в Держспецзв`язку, органах внутрішніх справ України (органах внутрішніх справ СРСР, СНД), органах і підрозділах Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної пенітенціарної служби України, ДФС;

- перебування на навчанні у навчальному закладі Держспецзв`язку, військових навчальних закладах СБУ, КДБ УРСР (СРСР), ЗСУ (СНД та СРСР), вищих навчальних закладах МВС (СНД і СРСР), вищих навчальних закладах Державної податкової служби України (за спеціальностями підготовки кадрів податкової міліції) та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів України (незалежно від їх відомчої приналежності).

Періоди служби для виплати надбавки за вислугу років військовослужбовцям Держспецзв`язку визначаються у календарному обчисленні.

Вислуга років для виплати військовослужбовцям надбавки за вислугу років обчислюється з дня призначення їх на посаду.

Закінченням проходження служби вважається день виключення зі списків особового складу.

Вислуга років військовослужбовцям для виплати надбавки за вислугу років визначається на підставі їх особових справ та інших документів, що підтверджують відповідні періоди служби.

Наказ Держспецзвязку від 14.11.14 р. № 617 набуде чинності з дня набрання чинності постановою КМУ від 03.09.14 р. № 395 (набирає чинності через 2 місяці з дня набрання чинності Указом Президента, що визначає порядок проходження військової служби (навчання) військовослужбовцями Держспецзв`язку, але не раніше дня її опублікування).


Новини за темою:

З 01.05.14 р. зарплата військовослужбовців – без обмежень

Уряд підвищив виплати військовослужбовцям у зоні АТО

Час проходження військової служби у зоні АТО зараховуватиметься до стажу держслужби на пільгових умовах

Статус учасника бойових дій АТО: які документи потрібні?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!