Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як здійснюється відбір цільових проектів екологічної модернізації підприємств?

October 25, 2013

Затверджено:
- Порядок проведення відбору цільових проектів екологічної модернізації підприємств;
- Положення про Міжвідомчу робочу групу з проведення відбору цільових проектів екологічної модернізації підприємств, а також склад такої робочої групи.
Визначено процедуру проведення відбору цільових проектів екологічної модернізації підприємств, фінансування яких здійснюється за рахунок коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища у межах сум сплаченого платниками екологічного податку.
Відбір цільових проектів проводиться у 2 етапи. На першому етапі Мінприроди розглядає подані суб’єктами господарювання документи щодо відповідності проектів критеріям відбору та протягом місяця після закінчення строку подання цільових проектів подає свої пропозиції на розгляд Міжвідомчої робочої групи. Основними критеріями такого відбору є:
- відповідність заходів, передбачених цільовими проектами, переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів;
- наявність співфінансування цільових проектів (власних коштів та коштів місцевих бюджетів тощо);
- еколого-економічна ефективність цільових проектів.
На другому етапі Міжвідомча робоча група проводить їх відбір на підставі пропозицій Мінприроди та подає на розгляд КМУ пропозиції щодо переліку цільових проектів для прийняття відповідного рішення. Затверджений перелік цільових проектів оприлюднюється на офіційному веб-сайті Мінприроди.

Постанова КМУ від 18.09.13 р. № 756 набуде чинності з дня опублікування.


Новини за темою:

Знайомтеся ближче: екоподаток за утилізацію транспортних засобів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!