Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як не платити за «комуналку», їдучи з дому

July 15, 2016

Високі тарифи на енергоресурси змушують споживачів не тільки зменшувати обсяги використання комунальних послуг, але і шукати законні способи не платити за послуги.
Одним з варіантів економії на ЖКП є тимчасове призупинення нарахування платежів, якщо споживач поїхав у відпустку, відрядження або на навчання. Можна призупинити нарахування вартості газу, холодної і гарячої води для квартир, які не обладнані приладами обліку.
Плата за газ квартирах без лічильників не нараховуватиметься, якщо споживач завчасно повідомить в компанію про відсутність зареєстрованих в квартирі осіб і надасть документи, які підтверджують цю інформацію.
Не платити в період відпустки можна і за холодну воду. Для цього необхідно звернутися в «Центр комунального сервісу», надати офіційні документи про термін відсутності споживачів у квартирі (офіційний лист з місця роботи про відрядження, довідка про тимчасове проживання в іншому місці, довідка з медустанови). На період офіційної відсутності мешканців плата за послугу нараховуватися не буде.
Якщо споживач має намір бути відсутнім в квартирі тривалий термін, то можна замовити послугу опломбування вентиля холодної води, таким чином тимчасово відмовитися від послуги.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Kak-ne-platit-za-kommunalku-uezzhaya-iz-doma

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!