Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як інформуватимуть про свою діяльність недержавні ПФ?

October 16, 2013

Внесено зміни до Положення про оприлюднення інформації про діяльність недержавного пенсійного фонду (далі – ПФ).
Зокрема, додатково Адміністратором фонду оприлюднюється інформація про результати діяльності ПФ за рік шляхом не тільки опублікування такої інформації в одному з друкованих ЗМІ, перелік яких визначено Нацкомфінпослуг, але й розміщення на веб-сайті ПФ та/або Адміністратора фонду. Така інформація має бути опублікована в одному з друкованих ЗМІ, перелік яких визначено Нацкомфінпослуг, не пізніше 30 квітня року, що настає за звітним роком (раніше – не пізніше 1 червня). При цьому, опублікуванню підлягають відомості про результати діяльності недержавного ПФ, зміст яких наведено у додатку.
На веб-сайті ПФ та/або Адміністратора фонду така інформація та опис інвестиційної політики фонду оприлюднюється не пізніше 30 квітня року, що настає за звітним роком.
Крім того, адміністратор фонду - суб`єкт другого рівня зобов`язаний кожного робочого дня розміщувати на такому веб-сайті інформацію про показник чистої вартості одиниці пенсійних активів, розрахований на кінець робочого дня, що передує дню розміщення такої інформації, а також про зміну такого показника за періоди з початку поточного кварталу та з початку поточного року, та забезпечувати доступ до такої інформації станом на будь-який робочий день.
Оприлюднена інформація про діяльність ПФ за звітний рік повинна відповідати інформації, що міститься в даних річної звітності про діяльність ПФ, яка подається до Нацкомфінпослуг відповідно до Положення про порядок складання, формування та подання адміністратором недержавного пенсійного фонду звітності з недержавного пенсійного забезпечення.

Розпорядження Нацкомфінпослуг від 22.08.13 р. № 2979 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 18.10.13 р. № 78).


Новини за темою:

Як ПФ та адміністратору ПФ стати фінустановами?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!