Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кабмін передав забезпечення безкоштовним харчуванням дітей-чорнобильців місцевій владі

February 22, 2016

Кабінет міністрів України схвалив передачу місцевій владі забезпечення безкоштовним харчуванням дітей, постраждалих від Чорнобильської катастрофи. Про це свідчить постанова №74 від 11 лютого 2016 року.
Згідно з повідомленням прес-служби Кабміну, в рамках реалізації реформи місцевого самоврядування функцію по організації безкоштовного харчування дітей, які постраждали від Чорнобильської катастрофи і проживають на радіоактивно забруднених територіях, передано на місцевий рівень.
Підкреслюється, що організація харчування постраждалих дітей на місцевому рівні структурними підрозділами з питань соціального захисту населення є більш доцільною, оскільки це дає можливість місцевим підприємствам - організаторам харчування закуповувати продукти харчування за нижчими цінами, розширити їх асортимент для приготування страв і уникнути зайвих транспортних та інших витрат і в цілому поліпшити якість харчування постраждалих дітей.
Нагадаємо, в 2015 році Верховна Рада України підтримала проект постанови №1477 "Про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та про заходи, пов'язані з 30-річчям Чорнобильської катастрофи (квітень 2016 року)". Відповідне рішення в цілому підтримали 264 депутати ВРУ.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Kabmin-peredal-obespechenie-besplatnym-pitaniem-detej-chernobylcev-mestnym-vlastyam.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!