Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кабмін скасовує з 2017 дію прийнятих в СРСР актів санітарного законодавства

February 23, 2016

Розпорядження набирає чинності з 1 січня 2017

Кабінет міністрів України скасовує з 2017 року чинності в Україні актів санітарного законодавства, виданих центральними органами виконавчої влади СРСР і Української РСР. Про це свідчить відповідне розпорядження №94, опубліковане на урядовому порталі.

"Визнати такими, що втратили чинність, акти санітарного законодавства, видані центральними органами виконавчої влади Української РСР, в тому числі їх посадовими особами, якими затверджені санітарні, санітарно-гігієнічні, санітарно-протиепідемічні, санітарно-епідеміологічні, протиепідемічні, гігієнічні правила і норми, державні санітарно-епідеміологічні нормативи і санітарні регламенти", - йдеться в тексті документа.

Визнаються недійсними акти санітарного законодавства, видані центральними органами виконавчої влади СРСР.

Підкреслюється, що розпорядження набирає чинності з 1 січня 2017 року.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України пропонує парламенту розмежувати витрати на первинну і вторинну медичну допомогу між місцевими та обласними бюджетами. Відповідний законопроект №3736 був зареєстрований у парламенті 28 грудня 2015 року.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Kabmin-otmenyaet-s-2017-dejstvie-prinyatyx-v-SSSR-aktov-sanitarnogo-zakonodatelstva.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!