Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Змінено умови прийому до ВНЗ

June 5, 2013

Внесено зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2013 році, затверджених наказом МОНмолодьспорту від 05.11.12 р. № 1244. 
Зокрема, змінами передбачено прийом на другий курс абітурієнтів, які здобули повну загальну середню освіту (випускники 11 класів). Прийом здійснюється на вакантні місця ліцензованого обсягу відповідного напряму підготовки (спеціальності) на конкурсній основі. Згідно Умов прийому, такі вступники подають заяви про участь у конкурсному відборі на навчання у терміни, визначені Правилами прийому до ВНЗ. Порядок прийому заяв і документів для участі у конкурсному відборі до ВНЗ, реєстрації їх у Єдиний базі врегульовано розділом VI Умов прийому. Організація, проведення конкурсу та зарахування зазначеної категорії вступників визначено розділом VII Умов прийому. 
Також Умови прийому доповнено пунктом, який передбачає можливість прийому на навчання осіб, які вже отримали вищу освіту певного освітньо-кваліфікаційного рівня за певним напрямом підготовки (спеціальності), для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншими напрямами підготовки (спеціальності) у межах вакантних місць ліцензованого обсягу відповідного напряму підготовки (спеціальності). Для цього ВНЗ, з урахуванням умов прийому, розробляє і затверджує порядок конкурсного відбору та зарахування таких категорій і відображає його в Правилах прийому до ВНЗ.

Наказ МОН від 14.05.13 р. № 502 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!