Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни-2017: вимоги до податкової звітності та фінзвітності

February 14, 2017

У листі від 08.02.17 р. № 2991/7/99-99-15-02-01-17 ДФС повідомляє про зміни в оподаткуванні податком на прибуток підприємств, внесені до Податкового кодексу  України  (далі – Кодекс), які набули чинності 1 січня 2017 року.
Посилено вимоги до податкової звітності та обов’язку подання фінансової звітності платниками податку на прибуток і неприбутковими організаціями
Поняття податкової декларації (розрахунку) поширено також на звіти, в яких відображаються обсяги операції (операцій), доходів (прибутків), щодо яких податковим та митним законодавством передбачено звільнення платника податку від обов’язку нарахування і сплати податку і збору.
Окрім того, фінансова звітність тепер є додатком до декларації та її невід’ємною частиною. Подається як платниками податку на прибуток (разом з декларацією з податку на прибуток), так і неприбутковими підприємствами, установами та організаціями (разом зі звітом про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації).
Таким чином, неприбуткові підприємства, установи та організації разом зі звітом за 2016 рік подають річну фінансову звітність.
Крім того, уточнено перелік обов’язкових реквізитів, які повинна містити податкова декларація.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Trebovaniya-k-nalogovoj-otchetnosti-i-finotchetnosti-izmeneniya-2017.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!