Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Інвестдіяльність у Криму

November 13, 2013

Визначено особливості провадження інвестиційної діяльності на території АР Крим. 
Реєстрація інвестиційних проектів здійснюється на добровільних засадах за поданням інвестора або суб`єкта господарювання, що реалізує такий проект.
Для реєстрації суб`єктом інвестиційної діяльності подаються до Ради міністрів АР Крим документи, визначені Законом України "Про інвестиційну діяльність". Строк розгляду поданих документів не може перевищувати одного місяця з дня їх надходження.
Анулювання реєстрації інвестиційного проекту припиняє право на отримання суб`єктом господарювання, що реалізує інвестиційний проект, податкових пільг та є підставою для припинення права користування земельною ділянкою, наданою із земель державної або комунальної власності.
Крім того, зокрема, Закон України від 15.09.95 р. № 324/95-ВР "Про туризм"доповнено нормою відповідно до якої, встановлення категорії об`єктів туристичної інфраструктури (готелів, інших об`єктів, призначених для надання послуг з розміщення, закладів харчування, курортних закладів тощо) здійснюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері туризму та курортів, а об`єктів туристичної інфраструктури, розташованих на території АР Крим, - органом виконавчої влади АР Крим з питань туризму. Забороняється надавати послуги з розміщення без наявності свідоцтва про встановлення відповідної категорії.

Закон України від 10.10.13 р. № 639-VII набув чинності з 09.11.13 р. («Голос України» від 08.11.13 р. № 210).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!