Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ініціативи, що відкриють шлях інвестиціям в українські "зелені" проекти

July 6, 2016

Держенергоефективності спільно з урядовцями та парламентарями розробило чимало нормативно-правових актів у сфері відновлюваної енергетики, прийняття яких дозволить активізувати вітчизняний ринок "зелених" проектів, полегшити роботу інвесторів та підприємців. Вже  найближчим часом вони будуть розглянуті на засіданні Уряду та у залі ВРУ.
Основні законопроекти, які мають бути розглянуті у ВРУ вже цього тижня, стосуються стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії та укладення довгострокових договорів на її постачання.
Поступовий помітний розвиток сфери відновлюваної енергетики. Поряд із вже діючими об'єктами, є численні розроблені проекти у сфері відновлюваної енергетики більше ніж на 5 ГВт з усіма технічними умовами, техніко-економічним обґрунтуванням на підключення до мереж. Таких проектів, зокрема, у вітроенергетиці на 2725 МВт, у сонячній енергетиці – на 1550 МВт.
Українські банки також активізувалися у цій сфері, та нагадав про нещодавно підписану Укргазбанком та IFC угоду про співпрацю з метою фінансування компаній, які впроваджують «зелені» проекти.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Iniciativy-otkryvayushhie-put-investiciyam-v-ukrainskie-zelenye-proekty.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!