Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Індекси зміни вартості будівельних робіт станом на 1 січня 2015 року

February 4, 2015

Мінрегіон надав індекси зміни вартості будівельних робіт, продукції промислового виробництва та опосередкованої вартості будівництва об`єктів соціального призначення станом на 1 січня 2015 року.
Зазначимо, що показники опосередкованої вартості спорудження житла та індекси зміни вартості будівельних робіт станом на 1 січня 2015 року залишаються на рівні 1 жовтня 2014 року.
Індекси зміни вартості будівельних робіт та опосередкована вартість спорудження житла розраховуються на підставі усередненої структури їх вартості та даних щодо зміни цін виробників промислової продукції за видами економічної діяльності, які відбулись упродовж розрахункового періоду.
Нагадаємо, що зазначені індекси та показники мають довідковий характер і можуть застосовуватися при прогнозуванні обсягів капітальних інвестицій, при перерахуванні їх у зіставлений рівень цін, для приведення вартісних показників об`єктів-аналогів у поточний рівень цін при визначенні кошторисної вартості будівництва на перших стадіях проектування.

Лист Мінрегіонбуду та ЖКГ від 27.01.15 р. № 7/15-787.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!