Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Графа «Відмітка про подання» у додатках 4-7 звіту з ЄСВ: як заповнити?

August 15, 2016

Яким чином на титульних аркушах додатків 4 – 7 звіту щодо сум нарахованого ЄCВ заповнюється графа «Відмітка про подання», та чи потрібно подавати до контролюючих органів таблиці, які не містять відомостей (не заповнюються страхувальником взагалі)?

Відповідно до п. 8 розд. ІІ Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435 із змінами і доповненнями (далі – Порядок № 435), звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Звіт) страхувальником повинен подаватися в повному обсязі. Звіт, складений з порушенням вимог Порядку № 435, у тому числі без обов’язкових реквізитів, передбачених п. 6 розд. ІІ Порядку № 435, та поданий без всіх необхідних таблиць, не вважається Звітом і вважається таким, що не подавався.
Згідно з п. 2 розд. ІV Порядку № 435 Звіт формується страхувальником або відповідальною особою страхувальника та включає таблиці, наведені у додатках 4 – 7 до Порядку № 435
На титульних аркушах додатків 4 – 7 до Порядку № 435 навпроти назви кожної із таблиць проставляється відмітка про подання таблиці. 
Відповідно до п. 3 розд. ІV Порядку № 435 на титульних аркушах додатків 4 – 7 до цього Порядку навпроти таблиць, які не подаються до контролюючих органів, у Звітах:

  • на паперових носіях – проставляється прочерк;
  • в електронній формі – поле залишається незаповненим.

Таку відповідь надали податківці у ЗІР, категорія 301.06.01.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Grafa-Otmetka-o-predstavlenii-v-prilozheniyax-4---7-otcheta-po-ESV-kak-zapolnit

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!