Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держслужба зайнятості: перезавантаження

July 22, 2014

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроект № 4808 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності державної служби зайнятості".
У зв`язку з ліквідацією центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, законодавчим актом повернуто існуючу до 1 січня 2013 року систему управління у сфері зайнятості.
Згідно із законом, "Державною службою зайнятості є централізована система держустанов, яка функціонує у сфері управління центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері трудових відносин, соціального захисту населення, та провадить діяльність у сфері сприяння зайнятості та соціального захисту населення від безробіття. Положення про держслужбу зайнятості затверджує центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування держполітики у сферах трудових відносин, соціального захисту населення".
На держслужбу зайнятості покладено функції виконавчої дирекції Фонду загальнообов`язкового державного соцстрахування України на випадок безробіття та її робочих органів.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!