Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держсільгоспінспекція перевірить сільгосптехніку

April 16, 2013

Затверджено Порядок організації та здійснення державного нагляду (контролю) у сфері експлуатації та технічного стану тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів. 
Визначено, що планові заходи здійснюються відповідно до річних або квартальних планів робіт, які затверджуються наказом Держсільгоспінспекції до 1 грудня року, що передує плановому, або до 25 числа останнього місяця кварталу, що передує плановому. 
Річні та квартальні плани робіт складаються з урахуванням критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності і періодичність здійснення планових заходів. 
Встановлено, що строк здійснення планового заходу не може перевищувати 15 робочих днів, а для суб`єктів малого підприємництва – 5 робочих днів. Продовження строку здійснення планового заходу не допускається
Держсільгоспінспекція зобов`язана не пізніше ніж за 10 днів до дня здійснення планового заходу надіслати суб`єкту господарювання письмове повідомлення, форму якого наведено в додатку 1 до цього Порядку.

Наказ Мінагрополітики від 21.03.13 р. № 202 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!