Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Глобальний сертифікат на випуск ЦП

September 18, 2013

Затверджено Положення про глобальний сертифікат та тимчасовий глобальний сертифікат.
Визначено порядок оформлення та ведення обліку глобальних сертифікатів і тимчасових глобальних сертифікатів, їх реквізити та перелік документів, що подаються емітентом (уповноваженою особою засновників, якій надаються повноваження здійснювати дії, пов`язані зі створенням АТ - при створенні АТ; компанією з управління активами, з якою корпоративним інвестиційним фондом укладено договір про управління активами; управителем - у випадках, встановлених законодавством) Центральному депозитарію ЦП при депонуванні таких сертифікатів.
Тимчасовий глобальний сертифікат оформлюється на випуск ЦП, що розміщуються у бездокументарній формі, після отримання емітентом тимчасового свідоцтва про реєстрацію випуску ЦП, виданого НКЦПФР, та до початку строку укладання договорів з першими власниками (розміщення ЦП). Такий сертифікат не оформлюється при емісії ЦП інститутів спільного інвестування, що здійснюється з метою спільного інвестування.
Глобальний сертифікат оформлюється після отримання емітентом свідоцтва про реєстрацію випуску ЦП, виданого НКЦПФР.

Рішення НКЦПФР від 30.07.13 р. № 1332 набуде чинності з дня набрання чинності Законом «Про депозитарну систему України» – з 12.10.13 р.


Новини за темою:

Новий порядок реєстрації випуску акцій корпоративного інвестиційного фонду

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!