Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ДФС оприлюднила два реєстри заявок на відшкодування ПДВ

March 3, 2016

Державна фіскальна служба офіційно повідомила, що відповідно до вимог законодавства Реєстри заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість.

ДФС нагадує, що відповідно до нещодавніх змін у Податковому кодексі, запроваджено ведення 2-х реєстрів заяв про повернення суми бюджетного відшкодування, формування у хронологічному порядку відповідно до черговості включення таких заяв до реєстрів та щоденна публікація таких реєстрів .

Платник податку самостійно у заяві зазначає про відповідність критеріям, визначеним пунктом 200.19 статті 200 Кодексу (Реєстр 1), чи невідповідність критеріям (Реєстр 2).

Підставою для внесення заяви про повернення суми бюджетного відшкодування ПДВ такого платника до Реєстру 1 є одночасна відповідність критеріям, визначеним у пункті 200.19 статті 200 Кодексу.

Реєстр 1 заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість, поданих платниками такого податку, які відповідають критеріям, визначеним пунктом 200.19 статті 200 Податкового кодексу України.

Реєстр 2 заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість, поданих платниками такого податку, які не відповідають критеріям, визначеним пунктом 200.19 статті 200 Податкового кодексу України.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/GFS-obnarodovala-dva-reestra-zayavok-na-vozmeshhenie-NDS.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!