Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ДАБІ ліквідувала практику повторних повернень щодо реєстрації декларацій в 19-ти регіонах України

August 4, 2016

Держархбудінспекція домоглася скасування практики повторних повернень на доопрацювання дозвільних документів під час процедури їх реєстрації у 19-ти регіонах України.
Такого результату вдалося досягти завдяки щоденному контролю цього питання, а також завдяки потужній консультаційній мережі, яка створена у всіх регіонах України.
В кожній області фахівці Держархбудінспекції консультують не лише в обласному центрі, але й в найвіддаленіших районних містах. Крім того, в Києві працює Громадська приймальна ДАБІ, а також гаряча лінія 0800 210 011. Це дозволяє людині, яка бажає будуватись, отримати вичерпну інформацію про правильне заповнення дозвільного документу.
Держархбудінспекція й надалі уважно слідкуватиме за ситуацією щодо кількості повторних повернень документів на доопрацювання в регіонах, що дозволить утримати зафіксований результат. На основі цих даних буде складатися рейтинг ефективності роботи територіальних органів. До аутсайдерів цього рейтингу будуть застосовувати адміністративні санкції в тому числі й у вигляді кадрових рішень.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/GASI-likvidirovala-praktiku-povtornyx-vozvratov-po-registracii-deklaracij-v-19-ti-regionax-Ukrainy

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!