Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Фермерам допоможуть з технікою за лізинговими схемами

August 11, 2016

Ефективні господарства необхідно підтримувати не тільки грошима, а й технікою.
Сьогодні є колосальний попит на техніку, але більшість її, яка представлена ​​на ринку, - для великих виробників. Сьогодні для фермерів немає сегмента, так як він не популярний. Великі виробники мають техніку, але вони її сюди не дуже охоче везуть з-за відсутності грошей у фермерів.
Потрібне збільшення підтримки від держави, і не тільки грошима. Основні витрати - це техніка. За технікою зараз ведуться переговори з корейцями та японцями, щоб через лізингові схеми допомагати фермерам.
Рішення про підтримку мають прийматися не представники держадміністрацій, а за рахунок дискусій регіональних фермерських конференцій. За плановими проектами вони між собою будуть вирішувати, кому і скільки надати допомогу.
Для вирішення питання допомоги фермерам необхідно збільшити фінансові ліміти підтримки і надавати її лише на кооперативи. Наприклад, об'єднання з 5-7 фермерів отримують кожен по 1 млн грн. За ці гроші вони повинні побудувати інфраструктуру, яка зробить їх конкурентоспроможними.
Такі умови створять можливість фермерам отримати додаткові кошти. Потрібно дати фермерам ресурс на кожному етапі, щоб вони збільшили свою додану вартість.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Fermeram-pomogut-s-texnikoj-po-lizingovym-sxemam.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!