Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До кінця року можна легалізувати об`єкти самочинного будівництва

November 20, 2015

До кінця строку дії будівельної амністії в Україні залишається трохи більше місяця. За цей час громадяни можуть легалізувати без сплати штрафів об’єкти самочинного будівництва, створені без порушень будівельних норм.

Станом на 19 листопада в рамках «будівельної амністії» Держархбудінспекція зареєструвала 8,2 тис. декларацій на готовність об’єктів до експлуатації, тим самим легалізувавши дані самочинні будівництва. Найактивніше громадяни узаконюють самобуди в Київській (1132), Дніпропетровській (851), Чернівецькій (711) та Тернопільській (651) областях, пояснили "ЗіБ" в ДАБІ.

Інформацію про кроки, які потрібно здійснити для легалізації самобуду, можна отримати на офіційному сайті ДАБІ. Також там же можна ознайомитися із відеоінструкцією з цього питання.

Нагадаємо, що до кінця 2015 року в Україні триває так звана «будівельна амністія». Це дає можливість легалізувати самочинні будівництва, якщо будівельні роботи відбувалися в період з 5 серпня 1992 по 12 березня 2011 року і не порушують державних будівельних норм щодо розміщення об’єкта.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Do-kincya-roku-mozhna-legalizuvati-ob'yekti-samochinnogo-budivnictva-11441

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!