Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Чоларія Вікторія Нодарівна

July 6, 2016

[p3573]

Добрий день!
Мене звати Чоларія Вікторія Нодарівна. Я представляю південне відділення ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» (Одеса, Миколаїв, Херсон).

Я рада вітати вас на нашому сайті, де ви завжди зможете знайти необхідну та важливу інформацію, а також відчути себе в колі професіоналів своєї справи.

Завдання клубу – підвищення престижу професії бухгалтера, взаємна підтримка та взаємовиручка, допомога у вирішенні неврегульованих питань, підвищення кваліфікації та створення гарного настрою!
Ми, як ніхто інший, розуміємо, що впевненість бухгалтера в правоті своїх дій – запорука успіху діяльності всієї компанії. Наше основне завдання – забезпечення інформаційної підтримки бухгалтерів як на сторінках наших видань, так і при особистих зустрічах, які ми організовуємо для вас у форматі семінарів-практикумів.
Від своїх членів ми очікуємо взаємного співробітництва та активної позиції, щоб спільними зусиллями зробити життя, економіку та бізнес в Україні процвітаючим!

Тому ми запрошуємо в наші ряди всіх, хто готовий рухатися вперед, хто хоче завжди бути в курсі законодавчих змін у сфері бухобліку та оподаткування, хто хоче позитивних змін і прагне до них.
Будемо раді бачити вас серед членів нашого клубу. Приєднуйтесь! Час і місце чергової зустрічі ви завжди знайдете на нашому сайті.

З будь-яких питань я відкрита до спілкування.
Телефонуйте.: (067) 622-38-19, (050) 394-01-93.
Пишіть: id@b-club.com.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!