Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери споживчої кооперації зібралися на Клуб 13.06.13 р. у Луцьку

June 25, 2014

Волинський осередок ВГО ВБК і Волинська облспоживспілка 13.06.14 р. запросили на семінар понад 50 бухгалтерів споживчої кооперації з 12 районів Волинської області.

З актуальними новинами у змінах податкового законодавства, з проектом закону щодо податкового компромісу, з практичним застосуванням оновлених правил щодо ПДВ ознайомили присутніх Нікотіна Олена Володимирівна - завідувач інформаційно-комунікаційного сектора та Даркович Оксана Миколаївна – головний державний ревізор, інспектор відділу контролю за декларуванням ПДВ Головного управління Міндоходів у Волинській області. Велику увагу лектори надали питанням правильності заповнення і подання звітності, аналізу помилок, які допускаються, як уникати помилок. Також відповіли на запитання слухачів семінару.

Голова Волинського осередку ВГО ВБК Жук Тетяна Георгіївна ознайомила присутніх з діяльністю Клубу у Волинській області, детально зупинилася на організації проведення Конкурсу для бухгалтерів, запросила до участі в ньому, а також розповіла про переваги членів Клубу в отриманні потрібної, актуальної для бухгалтерів інформації, про підтримку передплатників сервісом послуг від компанії  «Баланс-Клуб».

Головний бухгалтер Волинської облспоживспілки Рацька Ірина Анатоліївна подякувала Волинському осередку ВГО ВБК за надану інформацію для бухгалтерів споживспілки, за професійні відповіді лекторів на запитання слухачів семінару.


РП у Волинській області Жук Т.Г.
[i1467] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!