Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерський бізнес-форум: новий формат пошуку рішень

February 15, 2016

[p2863]

Бухгалтерський бізнес-форум є майданчиком для живого спілкування та діалогу між професійним бухгалтерським співтовариством, експертами у галузі бухгалтерського обліку та оподаткування і представниками Фіскальної служби України. Це місце, на якому будуть обговорюватися неврегульовані питання, з якими бухгалтери стикаються на практиці після набуття чинності податкових змін та інших «гарячих» нововведень.
Особливістю Бухгалтерського бізнес-форуму є формат його проведення. Форум кардинально відрізняється від інших навчальних семінарів і тренінгів, на яких більша частина часу приділяється виступу спікерів. Бухгалтерський бізнес-форум передбачає для доповідей спікерів лише 30 % часу. Решта 70 % часу Форуму будуть розподілені на роботу у форматі круглих столів і робочих груп учасників зі спікерами для детального аналізу і знаходження шляхів вирішення складних питань.
У зв'язку із цим у кожного бухгалтера, який планує участь у Форумі, є можливість поставити своє запитання спікерам уже зараз!
Залишити заявку і свої запитання до 20 лютого 2016 року за посиланням: http://balance-club.wix.com/forum#!blank/c2b4

Уся робота Форуму пройде за чотирма основними темами:

  1. ПДВ і не тільки. Зміни 2016 року.
  2. Усе про ЗЕД. Експортна стратегія підприємства.
  3. Правовий супровід бізнесу.
  4. Оподаткування для агропідприємств.

Детальну програму дивіться за посиланням.

Уже сьогодні модератор Бухгалтерського бізнес-форуму спільно зі спікерами працюють над надісланими запитаннями учасників.
Спікерами Форуму виступлять:
Тимошенко Сергій, заступник директора Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування Державної фіскальної служби;
Свистіль Сергій, віце-президент Торгово-промислової палати України;
Шпек Роман, голова ради Незалежної асоціації банків України;
Фомічов Андрій, адвокат, керівник практики податкового права ЮФ «Юскутум», представник Асоціації підприємств інформаційних технологій України (АПІТУ) у громадській раді при ДФСУ. Голова комітету Асоціації податкових радників;
• представник реєстраційної служби України;
головні редактори всеукраїнських бухгалтерських видань «Баланс» і «Баланс-Агро».

Нагадуємо, що Бухгалтерський бізнес-форум відбудеться 3 березня в Києві.
Зареєструватися на Форум можна на сайті: http://balance-club.wix.com/forum

З усіх питань звертайтеся за телефонами: (056) 370-44-25, (067) 544-07-32, (095) 093-24-08, (050) 567-56-60.
Ініціатором Форуму виступає Всеукраїнська громадська організація «Бухгалтерський клуб», а організатором – компанія «UtekaBusinessEvents» за підтримки Торгово-промислової палати України. Генеральний партнер Форуму – Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб». Професійний партнер - видання «Заробітна плата». Юридичний партнер – АО «Юскутум». Партнер з автоматизації - «1С: Підприємство 8». Інформаційні партнери – довідково-правова система Uteka, Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів України (РНБА), агентство «Фінансовий персонал», журнали «Незалежний аудитор», «Колесо життя», інтернет-видання «Бізреліз», АФ «Аксьонов і партнери», бізнес-студія «BogushTime».

[p2862]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!