Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерам Чернігівщини завжди є що обговорити з колегами на Клубі

June 2, 2014

У Чернігові 27 травня 2014 року відбувся семінар для бухгалтерів усіх форм власності за підтримки редакції журналу «Баланс-Бюджет», Виконавчої дирекції ФСС з ТВП у Чернігівській області, Головного управління ДКС України в Чернігівській області та керівництва Чернігівського національного технологічного університету.

Семінар був насичений та змістовний.

«Основні питання бухгалтерів щодо мобілізації робітників» висвітлила виконавчий директор ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Чоларія Вікторія Нодарівна. Партнером доповідача із цього питання виступив слухач семінару, офіцер відділення з боротьби з корупцією ВСП Центрального управління військової служби правопорядку Придатко Анатолій Володимирович. Його промова була пов`язана з неврегульованістю питань, що стосуються військовослужбовців, як із боку влади, так і з боку бізнесу.

Питання щодо дитячого оздоровлення в 2014 році докладно донесли до бухгалтерів спеціалісти ВД Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Мазур Галина Володимирівна – начальник відділу соціальних послуг та Стаценко Олександр Миколайович – начальник контрольно-ревізійного відділу фонду. Редактор журналу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» Качковська Олена Іванівна доступно та детально розкрила питання щодо індексації доходів працівників та визнання об`єктів нематеріальними активами та обліку операцій із ними.

Щодо питання «Дотримання бюджетною установою порядку погодження призначення на посаду головного бухгалтера бюджетної установи та проведення оцінки виконання головним бухгалтером своїх повноважень» виступила в. о. завідувача сектора персоналу ГУ ДКСУ у Чернігівській області Петренко Діна Григорівна.

Після другого питання було організовано окрему секцію для бухгалтерів комерційних підприємств – «Проблеми ціноутворення в сучасних умовах».

На семінарі найактивніші бухгалтери Чернігівщини обговорили не лише питання ціноутворення, а й багато інших питань, що потребували негайного вирішення.

«Сподобалася дружня атмосфера, бажання допомогти бухгалтерові й підтримати їх у ці важкі часи. Дізналася більше про путівки дітям. Тепер буду брати ще одну путівку для своєї дитини. Відкрила для себе нові можливості. З повагою Молід Тетяна.»

«Більше проводьте безплатних семінарів. Цікаві запитання були щодо індексації, мобілізації. Більше 8 років передплачую «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», журнал дуже подобається. Велике спасибі за проведення семінару. З повагою Турашкіна Ніна Семенівна.»

З повагою

 голова клубу бухгалтерів у Чернігівській області Волковинська Людмила   


[i1390]
из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!