Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери Полтавщини до літа готові!

June 3, 2014

28 травня 2014 року актова зала Університету економіки та торгівлі в м. Полтаві гостинно приймала учасників семінару, організованого полтавським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». У заході взяли участь лектори ФСС з ТВП, а саме начальник відділу надання матеріального забезпечення виконавчої дирекції Дідоренко Тамара Володимирівна, завідувач відділу оздоровчих заходів виконавчої дирекції Козинська Лариса Аркадіївна, з державної фінансової інспекції головний інспектор Грицюк Ася Миронівна та постійний лектор, бухгалтер-експерт, переможець конкурсу «Кращий бухгалтер із заробітної плати» Янко Антон Ігоревич.

Травневий семінар був продовженням квітневої тематики стосовно трудових відносин.  Була надана актуальна та ексклюзивна інформація з таких питань:

1. Лікарняні та путівки на підприємстві:

– розрахунок та виплати за лікарняними;

– путівки за рахунок Фонду соціального страхування: видача та отримання;

– дитяче оздоровлення.

2. Бухгалтерська практика при нарахуванні та виплаті лікарняних та путівок.

3. Індексуємо доходи робітників правильно.

 

Більше 170 учасників семінару отримали вичерпні відповіді стосовно заявленої теми.

Важливість та користь від подібних заходів підтвердили більшість бухгалтерів, які щиро дякували за організацію та проведення семінару:

Зубань І. І., головний бухгалтер полтавської філії ТОВ «Технополіс-1»: «Дякую за семінар. Повно, зрозуміло. Почерпнула для себе нове та отримала роз’яснення на свої запитання»;

 Феофалова І. І., бухгалтер полтавської школи- інтернату № 1: «Семінар корисний і пізнавальний. Працівники ФСС надали цікаву і потрібну інформацію. Янко А. І. добре висвітлив питання стосовно індексації ( як бухгалтер бухгалтерові) , а це дуже важливо!»

На сайті ФСС http://www.fse.gov.ua/fse/control/pol/uk/publish/article/84120

[i1402] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!