Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бюджетні установи можуть самостійно вирішувати питання відшкодування вартості проїзду своїм працівникам

April 14, 2016

Уряд прийняв постанову від 23.03.16 р. № 287 "Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 1997 р. № 922".
Для спрощення роботи бюджетних установ та зменшення документообігу в їх роботі Уряд визнав такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 22 серпня 1997 р. № 922. Даним документом затверджувався Порядок відшкодування витрат на проїзд пасажирським транспортом окремим категоріям працівників бюджетних установ та організацій у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків.
Згідно з цим Порядком перелік категорій таких працівників затверджувався Мінфіном за поданням відповідних центральних органів виконавчої влади.
При цьому, виходячи з норм чинного законодавства бюджетні установи в межах коштів, передбачених на їх утримання, можуть самостійно вирішувати питання відшкодування своїм працівникам, які користуються пасажирським транспортом у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків, витрат на проїзд.
Процедура подання центральними органами виконавчої влади для затвердження Мінфіном переліку категорій таких працівників призводить до зайвого документообігу між центральними органами виконавчої влади.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/yudzhetnye-uchrezhdeniya-mogut-samostoyatelno-reshat-vopros-vozmeshheniya-stoimosti-proezda-svoim-sotrudnikam.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!