Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бізнес можуть звільнити від подання алкогольно-тютюнової звітності протягом 2 місяців

July 22, 2016

Госрегуляторна служба прийняла рішення від 04.07.16 р. № 8 "Про необхідність усунення Міністерством фінансів України порушень принципів державної регуляторної політики згідно з вимогами Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".
Так, прийшли до висновку, що подання звітності за формами № 1-РА і № 1-РТ, затвердженим наказом Мінфіну від 11.02.2016 р. № 49, суперечить принципам державної регуляторної політики.
Відомство пропонує Мінфіну внести зміни до наказу № 49 щодо усунення порушень принципів державної регуляторної політики.
Це рішення підлягає виконанню у двомісячний строк з дня прийняття і передбачає підготовку проекту регуляторного акта про внесення змін до наказу № 49.
У разі прийняття ГРС рішення про погодження проекту змін до наказу № 49, таке рішення вважається виконаним.
У разі невиконання або неоскарження рішення ГРС протягом встановленого терміну дію наказу № 49 зупиняється в частині затвердження форм звітів № 1-РТ і № 1-РА і порядку їх заповнення з наступного дня після закінчення терміну виконання такого рішення.
Оскарження рішення уповноваженого органу не зупиняє його дію.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Biznes-mogut-osvobodit-ot-predstavleniya-alkogolno-tabachnoj-otchetnosti-v-techenie-2-mesyacev

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!