Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Безоплатне надання техумов до інженерного забезпечення об`єкта будівництва

December 3, 2013

Затверджено Правила, які визначають порядок надання технічних умов до інженерного забезпечення об`єкта будівництва щодо пожежної та техногенної безпеки.
Технічні умови надаються безоплатно на добровільних засадах за зверненням фізичних чи юридичних осіб Держслужбою України з надзвичайних ситуацій (далі - ДСНС України) та її територіальними органами.
Для одержання техумов фізична чи юридична особа, яка має намір щодо забудови земельної ділянки, що перебуває у її власності або користуванні, подає до ДСНС України та її територіальних органів заяву довільної форми, копію містобудівних умов та обмежень забудови, копію ситуаційного плану з визначенням місця розташування земельної ділянки на відповідній території, опитувальний аркуш, у якому викладено відомості про розрахункові параметри об`єкта будівництва.
Техумови повинні бути видані протягом п`ятнадцяти робочих днів з дня реєстрації заяви та будуть чинними до завершення будівництва об`єкта незалежно від зміни замовника. Зміни до технумов можуть вноситися тільки за згодою замовника.

Наказ Міноборони від 14.11.13 р. № 771 набуде чинності з дня опублікування.
[d992] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!