Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бази відпочинку, дачі, держрезиденції та інше держмайно продадуть

March 25, 2014

Кабміну та Державному управлінню справами доручено вирішити питання про передачу держмайна (зокрема, державних підприємств, установ, організацій, санаторіїв, готелів (їх структурних підрозділів), державних резиденцій, державних дач, засобів наземного, водного та повітряного транспорту, сільськогосподарської техніки, обладнання та устаткування, земельних ділянок, іншого нерухомого майна), що не використовується для забезпечення діяльності Президента України, в управління інших суб`єктів управління об`єктами держвласності, визначених Кабміном, для наступної приватизації, відчуження такого майна в установленому законом порядку, а також для задоволення державних і суспільних потреб.
Також Фонду держмайна доручено прискорити приватизацію приватного АТ «Президент-Готель», управління корпоративними правами якого передано Фонду від Державного управління справами згідно з розпорядженням КМУ від 01.10.12 р. № 726-р.
Отримані кошти планується спрямувати на фінансування пріоритетних витрат бюджету, насамперед на соціальні потреби.

Указ Президента України від 24.03.14 р. № 334/2014 набув чинності з 25.03.14 р. ("Урядовий кур`єр" від 25.03.14 р. № 54).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!