Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Банки зобов`язані надавати НБУ інформацію про показники діяльності

April 7, 2016

З метою забезпечення вкладників, клієнтів, інших користувачів фінансовою інформацією про діяльність банків Нацбанк прийняв постанову від 01.04.16 р. № 226 "Про надання банками України інформації".
Так, банки зобов'язані:
- щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним періодом, надавати в електронному форматі до Нацбанку інформацію про показники діяльності за формами, наведеними у додатках 1 - 3 до постанови;
- до 30 квітня 2016 року надати до Департаменту бухгалтерського обліку Нацбанку вищезазначену інформацію за I квартал 2016 року та за 2015 рік для розміщення на сторінках Офіційного інтернет-представництва Нацбанку.
Крім цього, із пункту 8.2 гл. 8 розд. III Інструкції про порядок складання та оприлюднення фінансової звітності банків України виключено норму, якою передбачався обов'язок банків подавати проміжну скорочену фінансову звітність електронною поштою Департаменту банківського нагляду через Центральну розрахункову палату в установлені ним строки, але не пізніше 30-го числа місяця, наступного за звітним періодом, у складі: Проміжний скорочений звіт про фінансовий стан (Баланс), Проміжний скорочений звіт про прибутки і збитки та інший сукупний дохід (Проміжний скорочений звіт про фінансові результати).

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/anki-obyazany-predostavlyat-NBU-informaciyu-o-pokazatelyax-deyatelnosti.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!