Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Алгоритм заповнення форми № 31-вод (квартальна): розяснює Держстат

April 14, 2015

Держстат надав роз’яснення щодо показників форми державного статистичного спостереження № 31-вод (квартальна) "Звіт про перевезення вантажів і пасажирів водним транспортом" (далі - форма).
Форма охоплює дані за квартал. Форма включає дані щодо відліку часу з 00 годин першого числа до 24 години останнього числа звітного кварталу за місцевим часом у територіальних водах України, за межами України відповідно до часу тієї країни, де працює судно.
Джерелами даних форми є дані з моменту відправлення вантажів і пасажирів, зафіксованого у вахтовому журналі часом фактичного виходу судна з вантажем (пасажирами) від причалу або часом зняття з якоря і виходу в рейс судна, що знаходиться на внутрішньому або зовнішньому рейді, без затримки в акваторії та на рейді порту; з моменту виходу завантаженого судна на внутрішній або зовнішній рейд порту і там знаходження в простої за будь-якої причини, зафіксованого датою дійсного відходу в рейс із рейду. Показник обсягу перевезень вантажів містить дані за той місяць, коли судно фактично вийшло в рейс із вантажем, завантаженим на судно до 24-00 годин останнього числа звітного місяця, та судно знялося з якоря після цього строку.
Показники форми відображені в числах з одним десятковим знаком після коми.
Зміст форми № 31-вод відповідає даним документів первинного обліку, а саме:
- копії дорожньої відомості;
- коносамента;
- транспортної накладної;
- рапорту, радіограми, рейсового звіту капітана;
- багажної квитанції;
- накладної на приймання готової продукції зі складу, акта на навантаження або розвантаження, передаточної відомості, подорожнього журналу - у прямому, змішаному залізнично-водному сполученні;
- рейсових чартерів;
- звітів щодо проданих пасажирських квитків;
- відомостей чи інших документів на видачу пільгових квитків;
- інших письмових документів.

Лист Держстату від 30.10.14 р. № 17.4-12/42. [d2312]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!