Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Алгоритм заповнення форми № 1-екологічні витрати (річна)

October 21, 2015

ДФС надала роз'яснення щодо показників форми № 1-екологічні витрати (річна) державного статистичного спостереження "Витрати на охорону навколишнього природного середовища та екологічні платежі" (далі - форма № 1-екологічні витрати).

Так, ці роз'яснення містять інформацію щодо окремих показників та змісту форми № 1-екологічні витрати, зокрема:

- у розділі I рядки з кодом 100-900 відображаються витрати на охорону навколишнього природного середовища;

-  розділ III містить інформацію про екологічні платежі підприємства протягом звітного року, до яких відносяться екологічний податок і грошові стягнення за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища внаслідок господарської та іншої діяльності;

- у розділі IV містяться дані про екологічні послуги підприємства протягом звітного року, до яких відносяться надходження (оплата) коштів за надання послуг природоохоронного призначення, надходження коштів від продажу відходів та побічної продукції, отриманої при здійсненні природоохоронних заходів.

Показники форми № 1 - екологічні витрати не включають ПДВ і відображаються у тис. грн. з одним десятковим знаком.

Крім цього, роз'яснення щодо показників форми № 1-екологічні витрати (річна) державного статистичного спостереження "Витрати на охорону навколишнього природного середовища та екологічні платежі" від 15.01.14 р. № 18.1-12/5 є недійсними.

Роз'яснення ДФС від 26.01.15 р. № 17.4-12/2.

[d2669]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!