Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Актуальні гранти для переселенців і жителів Донбасу

August 5, 2016

Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, а також місцеве населення Донецької області взяти участь в конкурсі на отримання грантів для початку, відновлення або розвитку підприємницької діяльності.
Мета конкурсу - покращити життя внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення Донецької області шляхом підтримки підприємницької діяльності та малого бізнесу. Максимальний розмір фінансування - до 200 000 грн. Останній день подачі - 15 серпня 2016 року. Детальніше за посиланням.
Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» відкриває програму з видачі бізнес-грантів для переселенців і місцевого населення, яке постраждало від конфлікту, на підтримку ініціатив мікро-бізнесу (дрібна торгівля, послуги невеликого масштабу, або дрібне виробництво). Бізнес-гранти надаються на відновлення втраченого через військовий конфлікт бізнесу і на розвиток діючого бізнесу учасника програми. Середній розмір фінансування - від 5000 до 30000 гривень. Останній день подачі - 30 листопада 2016. Детальніше за посиланням.
Національна Асамблея інвалідів України запрошує взяти участь в конкурсі на отримання міні-грантів для започаткування власної справи. Цільова група: підприємства та організації всіх форм власності, в тому числі підприємства, громадські організації людей з інвалідністю; фізичні особи-підприємці з числа цільової групи проекту. Детальніше за посиланням.
Програмна ініціатива «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс - «Безпечна громада - загальний інтерес, спільна відповідальність». Мета конкурсу - підтримати формування стійких зв'язків на рівні територіальних громад, сприяють впровадженню підзвітності поліції, встановлення і підтримання правопорядку, які забезпечують попередження злочинності, розвивають безпечне середовище в громаді.
Детальніше за посиланням.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Aktualnye-granty-dlya-pereselencev-i-zhitelej-Donbassa.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!