Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Агро-новини

May 16, 2016

Тепличні овочі обезцінилися.
Ціни на овочі у теплицях набагато дешевше, ніж у аналогічному періоді минулого року. Низька ціна обумовлена відсутністю попиту з боку Росії і Білорусі.
Тепличні огірки у залежності від сорту коштують €0,34-€0,45/ кг і €0,2-€0,24/кг, на 65 що% нижче у порівнянні з минулим роком. Помідори коштують на 42% дешевше, ніж рік тому — €0,69-€0,86/кг.
Низькі ціни обумовлені відсутністю експортного попиту. У 2015 р. виробники отримали більш високі ціни, тому що овочі були експортовані у РФ і Білорусь.
Аграрії задіють 80% дронів.
У найближчому майбутньому сільське господарство стане найбільшим споживачем дронів, прогнозує Association for Unmanned Vehicle Systems International, повідомляє Вakertilly.ua.
Тут буде задіяно до 80% цих пристроїв. На це є, як мінімум, 3 причини.
Довгий час сільське господарство вважалося найбільш традиційним сектором економіки. Зміни тут відбувалися повільно, технологічні цикли були занадто довгими, а маржа прибутку, враховуючи ресурсомісткість виробництва, досить низька. Але розвиток сучасних технологій, схоже, назавжди змінить наші уявлення. Наприклад, «дронізація» сільського господарства у 21 ст. так само неминуча, як і його механізація у 20 ст.
* Дрони підвищують ефективність моніторингу стану посівів.
* Дрони спрощують застосування інших передових технологій у сільському господарстві.
* Дрони — універсальний інструмент збору даних.
Детальніше дивись за посиланням: http://teren.in.ua/article/ahronovyny_15_travnya.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Agro-novosti-9.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!