Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ефективно використовуємо основні засоби

June 26, 2014

24 червня 2014 року Хмельницький обласний осередок ВГО ВБК в актовій залі  Хмельницького інституту МАУП зібрав  бухгалтерів  комерційних підприємств та бюджетних установ Хмельницької області .

У семінарі взяли участь понад 130 бухгалтерів.

Питання, які розглядались на семінарі: огляд змін у податковому законодавстві станом на 20.06.14 р., бухгалтерський та податковий облік операцій з основними засобами та їх оформлення первинними документами.

Лектором-експертом нашого Клубу,сертифікованим аудитором,канд. екон. наук Гуменюк А.Ф. дуже добре і змістовно була надана інформація щодо формування первісної вартості ОЗ, амортизації, ремонту та поліпшення ОЗ, переоцінки і зменшення корисності ОЗ, реалізації та ліквідації ОЗ, безоплатної передачі виробничих і невиробничих ОЗ та щодо особливостей обліку ОЗ за МСФЗ. Усі питання висвітлено чітко, розгорнуто, цікаво, обґрунтовано, із прикладами.

Цікаві були запитання від бухгалтерів. На всі запитання отримано чіткі і зрозумілі пояснення, які не потребують доповнення, надано необхідну інформацію. Дуже сподобалось спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань у дискусіях. Усі учасники залишились задоволеними.

НА ДПСУ ім. Б. Хмельницького, головний бухгалтер Данилюк А. В.

« Семінар проведено відповідно до запланованої теми, усі питання висвітлено дуже конкретно, професійно, у повному обсязі. Дуже добре, що порівнювався облік у госпрозрахункових організаціях і в бюджетних. Це важливо, і за це дякую».

Старокостянтинівська ЦРЛ, головний бухгалтер Гаврилова Н. В.

«Отримала багато цікавої та корисної інформації, було роз’яснено незрозумілі питання, що допоможе мені в покращенні обліку. Хотілось би частіше відвідувати такі семінари, отримувати консультації та ділитись своїми знаннями з іншими. Дякую організаторам за запрошення, чекаю на наступні семінари».

ТОВ «НВП «АртХім», головний бухгалтер Ковальчук В. О.

«Цікавий, змістовний семінар. Професійний підхід до висвітлення теми. Акцентування уваги на нестандартних ситуаціях. Спілкування з аудиторією. Мені дуже  подобаються семінари «Баланс-Клубу».

Регіональний представник у Хмельницькій області                 Ткач О. П.
[i1480] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!