Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Адмінпослуги у сфері зовнішньоекономічної діяльності надаватимуться через Єдиний державний портал адміністративних послуг

December 21, 2015

Кабінет Міністрів України 9 грудня 2015 року прийняв розпорядження № 1314-р “Про реалізацію пілотного проекту надання адміністративних послуг у сфері зовнішньоекономічної діяльності через Єдиний державний портал адміністративних послуг”.

Розпорядження прийнято з метою забезпечення можливості суб’єктам звернення подавати документи для отримання адміністративних послуг у сфері зовнішньоекономічної діяльності через Єдиний державний портал адміністративних послуг.

При цьому Мінекономрозвитку забезпечить приймання з використанням Інтернету електронних документів, сформованих за допомогою програмних засобів Єдиного державного порталу адміністративних послуг та оформлених згідно з вимогами законодавства у сфері електронних документів та електронного цифрового підпису.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Adminposlugi-u-sferi-zovnishnoekonomichnoi-diyalnosti-nadavatimutsya-cherez-YEdinij-derzhavnij-portal-administrativnix-poslug-12227

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!