Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Адміндані про торговців ЦП тепер подаються не тільки щокварталу, а й щомісяця!

April 8, 2013

Затверджено зміни до положення про порядок складання та подання адміністративних даних щодо діяльності торговців ЦП до НКЦПФР. 
Тепер, крім квартальних та нерегулярних даних, до НКЦПФР не пізніше 10-го числа місяця, наступного за звітним, подаються також місячні дані, до яких належать: довідка про торговця ЦП; довідка про нормативи торговця ЦП при здійсненні маржинальних операцій (крім банків); довідка про дотримання показників пруденційних нормативів торговцем ЦП (крім банків); довідка про складові пруденційних нормативів (крім банків). 
Крім того, з квартальних даних виключено довідку про нормативи торговця ЦП при здійсненні маржинальних операцій, а довідку про показники фінансового стану торговця ЦП (крім банків) доповнено показниками нормативу LR торговця ЦП. 
Дані довідки про показники фінансового стану та нормативу LR торговця ЦП (крім банків) в частині розрахунку нормативу LR, довідки про дотримання показників пруденційних нормативів торговцем ЦП (крім банків) та довідки про складові пруденційних нормативів (крім банків) розраховуються відповідно до вимог порядкурозрахунку пруденційних нормативів торговців ЦП (крім банків).

Рішення НКЦПФР від 26.02.13 р. № 247 набуде чинності з дня його офіційного опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 12.04.13 р. № 26).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!