Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

5 прибуткових видів бізнесу, які можна відкрити за мінімальні гроші

August 8, 2016

За останні кілька років взяти кредит на відкриття бізнесу стало нереально. Банки або відмовляють в позиці, або дають його під 60-70% річних. Тому сподіватися при відкритті власної справи потрібно тільки на власні заощадження.
Пропонуємо 5 прибуткових видів бізнесу, які можна відкрити за 50 тис. грн.

Манікюрний салон
На його відкриття потрібно від 35 тис. грн, в залежності від населеного пункту і району, де він буде працювати. Найбільший дохід такі салони приносять, якщо розміщені в бізнес-центрах міст-мільйонників і в торгових комплексах. Однак там і вартість оренди вище.
Якщо просто відкрити манікюрний салон, маючи невеликий досвід в цій справі, то нічого не вийде. Вкладені гроші в салон можуть не повернутися і за два роки. Бажано починати такий бізнес тим, хто працював в цій сфері хоча б 3-4 роки і має свою клієнтську базу. Тоді вкладені гроші можуть повернутися і через півроку.
В місяць чистий прибуток від бізнесу - від 5 до 6 тис. грн. Решта йде закупівлю матеріалів, комунальні послуги та оренду приміщення.
Бажано, щоб в салоні працювало не менше двох найманих працівників. Це дозволяє оперативно обслуговувати клієнтів і більше заробляти перед святами.
Власники манікюрних салонів реєструються у фіскальній службі як підприємці другої групи. Зазвичай так реєструються бізнесмени, які мають грошовий рух до 1,5 млн грн. Вони платять щомісяця 20% від мінімальної зарплати. А також - єдиний соцвнесок - 34,7% від мінімальної зарплати. Однак, зареєструвавшись так, найняти більше 10 осіб не можна.

Ремонт взуття
Не менш 45 тис. грн потрібно для відкриття кіоску по ремонту взуття. З них 10 тис. грн будуть закладені на зарплату шевця, від 3 до 5 тис. грн - на оренду приміщення. Решта під клей, ремонтні матеріали та приладдя.
Ремонт взуття, як і магазини з продажу секонд-хенду, це значно успішніший бізнес, ніж манікюрний салон. Під час кризи люди економлять, намагаються не міняти речі, а ремонтувати старі. Замість покупки однієї футболки, купити три фірмові, але поношені. Якщо економічна ситуація не покращуватиметься, то ці види бізнесу будуть залишатися затребуваними.
Ремонт взуття приносить більше доходів у спальних районах. У Києві чистий щомісячний дохід від ремонту взуття - 8-12 тис. грн. Окупається точка по ремонту взуття за півтора року. Це якщо щодня йдуть замовлення.
Власники такої справи також оформляються, як підприємці другої групи.

Клінінгова компанія
Зазвичай цей бізнес не реєструють офіційно, тому що компанії не мають свого офісу. На виклики виїжджають з дому. Для початку такого бізнесу потрібно створити сайт і купити кілька потужних пилососів і набір професійної хімії.
Раніше цей бізнес можна було почати, вклавши якихось 15-20 тисяч гривень. Після подорожчання долара ситуація змінилася. Навіть стара техніка з-за кордону стала дорожче.
Подібний бізнес вигідно відкривати тільки у великих містах. Там більше попит на такі послуги.
Зазвичай клінінгову компанію замовляють для прибирання офісів в певні дні або для приведення до нормального вигляду елітних квартир, які здають в оренду.

Перепродаж китайських товарів в інтернеті
Цей вид бізнесу рідко реєструють, переважно працюють з дому. Оголошення про продаж товару виставляють на спеціалізованих сайтах і в соціальних мережах.
Це повинні бути нішеві речі. Або це одяг для дівчат, або іграшки. Бажано зрозуміти, що користується попитом і замовити товарів на півтори тисячі доларів. Ще 3-4 роки тому були в тренді забавні речі - шолом з підставкою для банок з пива, якісь дивні сувеніри. Зараз ситуація змінилася. Реальний речовий ринок перемістився на такі ресурси як ОЛХ.
Оскільки націнка і інтернеті на китайські товари менше 60-70%, то окупається такий бізнес за 4-5 місяців.

Ремонт мобільних телефонів
Цей вид бізнесу прибутковий як в районних центрах, так і в великих містах. Він став відомим після того, як на ринку стало більше мобільних телефонів з сенсорними екранами.
У цих телефонів багато хвороб. Основна - це відмова екрану. Часто потрібно міняти батарею. Також популярним стало клеїти плівки на ці гаджети. Багато їхніх власників не вирішуються це самостійно зробити. Йдуть в кіоски з ремонту мобільних телефонів. Платять за це 15-20 гривень.
Для того, щоб організувати такий бізнес, треба найняти людину, що розбирається в мобільних телефонах і планшетах, орендувати приміщення і вміти замовляти деталі з Китаю.
Окупається така справа близько 1-1,5 року. Орієнтовний дохід в місяць - від 7 тис. грн.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/5-pribylnyx-vidov-biznesa-kotorye-mozhno-otkryt-za-minimalnye-dengi.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!