Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерські вечорниці вперше відбудуться у Києві

May 23, 2016

14 червня в Києві в Українському домі відбудеться подія всієї бухгалтерської спільноти України – святкові бухгалтерські вечорниці!
Проведення святкових вечорниць –  це давня народна українська традиція. Проводили вечорниці в колі друзів і тільки по важливих і значущих святах.

Бухгалтерська спільнота України вирішила не залишатися осторонь від цієї народної традиції й ініціювало проведення святкових бухгалтерських вечорниць напередодні свого професійного свята –  Дня бухгалтера.

[p3013]

Ініціатором вечорниць виступає громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором івент-агенція «UtekaBusinessEvent» за підтримки видавничо-консалтингової компанії «Баланс-Клуб», які протягом 10 років проводять Всеукраїнські бухгалтерські конгреси що об'єднують величезну кількість бухгалтерів з усієї України.

Бухгалтерські вечорниці зберуть в одному місці 450 бухгалтерів і фінансових директорів України, представників компаній, які надають бухгалтерські послуги, представників органів влади та всіх хто не байдужий до професії бухгалтера!
Учасників свята очікує фестиваль бухгалтерських послуг, церемонія вшанування бухгалтерів України, вітання з професійним святом від представників органів влади та законодавців думок, а також великий гала-концерт за участю зірок української естради та популярних телевізійних шоу.
[p3014]
Цього року святкові бухгалтерські вечорниці пройдуть уперше, але організатори впевнені, що ця народна традиція буде мати щорічний формат проведення!
Бухгалтерські вечорниці в першу чергу це незабутнє колоритне свято в колі друзів і колег. Це спілкування й обмін досвідом та корисними діловими контактами, а ще це заряд позитивних емоцій, які так потрібні кожному бухгалтеру протягом усього року.
Приходьте, буде дуже файно! Святкуємо День бухгалтера разом.
Детальна інформація та реєстрація на сайті: www.ube-ua.com/event
та за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093 24 08.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!