Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Внутрішні опоряджувальні роботи, без яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків

February 5, 2014

Відповідно до пункту 8 Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об`єктів, затвердженого постановою КМУ від 13.04.11 р. № 461, затверджено Перелік внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків.
Зазначимо, що Перелік робіт залишився той самий, але змінились примітки до нього. Так, уточнено, що житлові будинки, у яких квартири побудовані за кошти державного та місцевих бюджетів для інвалідів, учасників Великої Вітчизняної війни, багатодітних сімей, громадян, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших соціально незахищених верств населення, приймаються в експлуатацію лише у разі виконання внутрішніх опоряджувальних робіт в повному обсязі.
Раніше, за такої умови приймались в експлуатацію усі житлові будинки, у яких квартири побудовані за кошти державного та місцевих бюджетів.
Визнано таким, що втратив чинність, наказ Мінрегіонбуду від 24.12.08 р. № 637 "Про затвердження Переліку внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків, та Переліку виконавчої та іншої документації, що надається приймальній комісії при прийнятті в експлуатацію закінчених будівництвом об`єктів".

Наказ Мінрегіонбуду та ЖКГ від 11.01.14 р. № 2 набуде чинності з дня опублікування.
[d1170] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!