Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відомість розподілу чисельності працівників за 2013 рік подаємо вчасно!

December 20, 2013

Визначення класу професійного ризику виробництва за видами економічної діяльності здійснюється ФСС від нещасних випадків на виробництві (далі – Фонд). Розмір страхового внеску підприємства залежить від класу професійного ризику виробництва, до якого належить підприємство за видом економічної діяльності. Зміна класу професійного ризику здійснюється один раз на рік за результатами роботи страхувальника за минулий календарний рік. Новий клас професійного ризику встановлюється з початку поточного року.
Відповідно до Порядку, затвердженого постановою правління Фонду від 30.11.10 р. № 30, страхувальники один раз на рік до 25 січня року, що настає за звітним, подають до робочих органів виконавчої дирекції Фонду відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності (приклад заповнення звіту приведено у «БАЛАНС» № 102 від 23.12.13 р.).

Виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

До відома: несвоєчасне подання звітності до Фонду про річний фактичний обсяг реалізованої продукції (робіт, послуг) веде до порушення п. 4 ч. 2 ст. 45 Закону від 23.09.99 р. № 1105-ХІV і вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 165-4 КУпАП.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!