Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Тарифи на тепло для бюджетних установ з альтернативного палива та газу зрівняли

September 24, 2014

Урядом прийнято постанову «Про стимулювання заміщення природного газу при виробництві теплової енергії для установ і організацій, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів». Дана постанова передбачає спрощення механізму тарифоутворення при виробництві теплової енергії з інших видів палива, що поставляється для бюджетної сфери. Його суть полягає в прирівнянні тарифу на виробництво теплової енергії, яка виробляється з імпортованого природного газу, до тарифу на виробництво теплової енергії, виробленої суб`єктами господарювання з використанням інших видів палива та енергії.

Згідно з постановою при зміні ціни імпортованого природного газу гарантується повернення інвестицій приватному інвестору через перегляд тарифів на виробництво теплової енергії, яка виробляється з інших видів палива.

Крім того, будуть створені умови для збільшення надходжень до держбюджету за рахунок стимулювання вітчизняних виробників твердого палива та котлів, а через скорочення споживання імпортованого природного газу зменшиться відтік валюти.

Постанова КМУ від 10.09.14 р. № 453 набуде чинності з 01.10.14 р. та діє до 01.10.19 р.

Новини за темою:

Держава компенсує громадянам частину вартості електрокотла

Встановлено соціальні норми субсидій та пільг у сфері ЖКП

З 1 жовтня затвердять середньозважений тариф на тепло та компенсуватимуть різницю в тарифах

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!