Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Штрафи за незаконну торгівлю алкоголем суттєво збільшать

June 27, 2014

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання окремих питань ринку лікеро-горілчаних виробів.
Законопроектом пропонується посилити відповідальності за злочини у сфері обігу алкогольних напоїв.
Зокрема, незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів, будуть каратися штрафом від 2000 до 3000 НМДГ з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.
Незаконне виготовлення алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів, шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів, або вчинене особою, яка раніше була засуджена за цією статтею, будуть каратися позбавленням волі на строк від 3 до 5 років з конфіскацією такої продукції та обладнання.
Крім цього, пропонується встановити мінімальний штраф за оптову торгівлю алкогольними напоями без наявності ліцензії у розмірі 17000 грн.
За матеріалами офіційного порталу ВР України.

Новини за темою:
Хто несе відповідальність за продаж спиртних напоїв або тютюнових виробів неповнолітньому: працівник чи роботодавець?
Змінено перелік документів необхідних при покупці спирту
Підвищення акцизу з 1 липня

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!