Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Штрафи за неподання, несвоєчасне подання податкового розрахунку за формою 1ДФ

May 22, 2014

Відповідно до п. 119.2 ПК неподання, подання з порушенням встановлених строків, подання не у повному обсязі, з недостовірними відомостями або з помилками у податковій звітності про суми доходів, нарахованих (сплачених) на користь платника податків, суми утриманого з них податку, якщо такі недостовірні відомості або помилки призвели до зменшення та/або збільшення податкових зобов’язань платника податку та/або до зміни платника податку – тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень.
Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке саме порушення, –  тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі 1020 гривень.
Згідно з ст. 163 Кодексу про адміністративні правопорушення неповідомлення або несвоєчасне повідомлення контролюючим органам відомостей про доходи громадян, – тягне за собою попередження або накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ і організацій, а також на громадян - суб’єктів підприємницької діяльності у розмірі від 2 до 3 НМДГ.
Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за те ж порушення, – тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ і організацій, а також на громадян - суб’єктів підприємницької діяльності у розмірі від 3 до 5 НМДГ.

За матеріалами загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (103.26).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!