Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Преміювання головного бухгалтера

February 6, 2014

На даний час оплата праці працівників окремих галузей бюджетної сфери здійснюється на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій відповідно до постанови КМУ від 30.08.02 р. № 1298 і розроблених на її основі галузевих наказів.
Зокрема, згідно з наказом МОН від 26.09.05 р. № 557, керівникам навчальних закладів, установ освіти та наукових установ надане право в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисах доходів і видатків, затверджувати порядок і розміри преміювання працівників відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи в межах коштів на оплату праці.
Преміювання керівників таких закладів та їх заступників здійснюється за рішенням органу вищого рівня у межах наявних коштів на оплату праці.
Конкретні умови, порядок та розміри преміювання працівників визначаються у положенні про преміювання відповідного органу залежно від наявних коштів на ці цілі.
Професійна назва роботи "Головний бухгалтер" з кодом 1231 (Національний класифікатор України ДК 003:2010 "Класифікатор професій", затверджений наказом Держспоживстандарту від 28.07.10 р. № 327) за професійною класифікацією відноситься до професійного угрупування "Керівники фінансових, бухгалтерських, економічних, юридичних та адміністративних підрозділів та інші керівники", тому його преміювання, як і інших працівників, здійснюється за рішенням керівника відповідної установи, закладу на підставі наказу.

Лист Мінсоцполітики від 10.12.13 р. 1141/13/155-13.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!