Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підвищено граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги

September 3, 2014

Згідно з рішенням НКРЗІ передбачено введення в дію нових Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, а саме: тарифів на міський та сільський телефонний зв’язок шляхом збільшення абонплати в один етап, в середньому на 15,5 % для всіх категорій споживачів та з урахуванням диференціації у відсотковому відношенні між міським та сільським телефонним зв’язком.
Зокрема, відбудуться наступні збільшення абонплати за користування телефоном для всіх категорій абонентів:
- на міський телефонний зв’язок - на 14 %;
- на сільський телефонний зв’язок – на 27 %.
Абонентна плата за користування телефонним апаратом для населення і бюджетних установ міст і райцентрів становитиме 33 грн. 26 коп. без погодинної оплати місцевих розмов, і з погодинною оплатою - 29 грн. 91 коп.
Нова абонплата за місцевий телефонний зв’язок для населення сіл і селищ міського типу складе 26 грн. 32 коп. без погодинної оплати і 23 грн. 01 коп. - з погодинною (всі тарифи вказані без ПДВ).
Зростання абонплати встановлено і для небюджетних організацій, яка складе 47 грн. 63 коп. без погодинної оплати місцевих розмов, і з погодинною оплатою - 43 грн. 08 коп. Для сіл і селищ нова абонплата зросте до 41 грн. 29 коп. без погодинної оплати і 36 грн. 15 коп. - з погодинною.
Рішення про нові Граничні тарифи набирає чинності з 15.09.14 р., але не раніше дня його офіційного опублікування.

За матеріалами офіційного веб-порталу НКРЗІ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!