Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок надання надбавок медпрацівникам

February 27, 2014

МОЗ нагадав, що постановою КМУ від 30.12.13 р. № 977 затверджені Порядок формування фонду оплати праці медичних працівників, що надають первинну медичну допомогу, та Порядок встановлення таким працівникам надбавок за обсяг та якість виконаної роботи.
Основною метою є запровадження надбавок за обсяг та якість наданої медичної допомоги для медичних працівників, які надають первинну медичну допомогу на всій території країни, з урахуванням досвіду пілотних регіонів.
Дія зазначених Порядків з 01.02.14 р. поширюється на медичних працівників, що надають первинну медичну допомогу у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві, а з 01.10.14 р. правила оплати праці за цими порядками будуть діяти для медиків, що надають первинну медичну допомогу в інших областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Правила формування фонду оплати праці працівників закладів охорони здоров`я, що надають первинну медичну допомогу, та порядок встановлення таким працівникам надбавки за обсяг виконаної роботи залишилися без змін.
Принципового оновлення зазнав лише порядок нарахування надбавки за якість виконаної роботи.
Розмір надбавки за якість виконаних робіт визначається на підставі показників якості попереднього кварталу та нараховується щомісячно протягом поточного кварталу за фактично відпрацьований час.
Також наведено рекомендації з визначення показників якості виконаних робіт.

Лист МОЗ від 04.02.14 р. № 10.03.67/236/3431.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!