Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Звітність підприємств ПЕК, що погашають заборгованості

January 9, 2014

Затверджено Порядок, яким встановлено перелік, зразки форм звітності, що складається підприємствами паливно-енергетичного комплексу (далі - підприємства), які внесені до реєстру підприємств паливно-енергетичного комплексу, які беруть участь у процедурі погашення заборгованості (далі - Реєстр), строки і способи її подання.
Підприємства, які внесені до Реєстру, складають таку звітність:
- звіт про стан, обсяги та структуру погашення дебіторської та кредиторської заборгованостей підприємств, що належать до електроенергетичної, вугільної та інших галузей;
- звіт про стан, обсяги та структуру погашення дебіторської та кредиторської заборгованостей підприємств, що належать до нафтогазового комплексу.
Звітність складається підприємствами, які внесені до Реєстру, за результатами проведення операцій з погашення заборгованості, які відображені у бухобліку підприємств.
Підприємства, які внесені до Реєстру та мають відокремлені (самостійні) структурні підрозділи (філії, представництва), подають консолідовану звітність.
Звіти складаються щомісяця та надаються до 25-го числа місяця, наступного за звітним періодом, на паперових та електронних носіях. Звітним періодом вважається строк від першого до останнього числа відповідного місяця у межах дії процедури погашення заборгованості. Першим звітним періодом вважається строк від першого до останнього числа місяця, наступного за місяцем набрання чинності цим Порядком.

Наказ Мінвуглепрому від 16.10.13 р. № 748 набуде чинності з дня опублікування.
[d1096] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!