Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Особливості повернення помилково сплачених коштів ЄСВ переселенцями з АР Крим

June 11, 2014

Держказначейством призупинено перерахування коштів до АР Крим та м. Севастополь. Таким чином, Міндоходів не має технічної можливості здійснювати підкріплення відповідного рахунка 3719 "Рахунок для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов`язкового державного соцстрахування" головних управлінь Міндоходів в АР Крим та м. Севастополі.

Наказом Мін’юсту від 14.03.14 р. № 525/5 "Про проведення реєстраційних дій щодо зміни місцезнаходження юросіб та місця проживання фізосіб - підприємців", встановлено, що проведення реєстраційних дій щодо зміни місцезнаходження юросіб та місця проживання ФОП, місцезнаходженням/місцем проживання яких є АР Крим та м. Севастополь, здійснюється держреєстраторами юросіб та фізосіб - підприємців реєстраційних служб територіальних органів Мін’юсту в областях та м. Києві. Таким чином новий механізм дозволяє таким платникам для зміни свого місцезнаходження/місця проживання звернутися до будь-якого держреєстратора України в областях та м. Києві.

Після взяття на облік за новим місцем реєстрації платники єдиного внеску будуть мати можливість повернути помилково сплачені кошти єдиного внеску відповідно до п. 5 Порядку, затвердженого наказом Міндоходів від 09.09.13 р. № 450.

Лист  Міндоходів від 09.04.14 р. № 8255/7/99-99-05-01-03-17.

 

Новини за темою:

Кримські переселенці отримають усі соцвиплати відповідно до українського законодавства.

Як кримським підприємцям внести зміни до ЄДР щодо свого місцязнаходження?

Новий порядок перетину кримського кордону.

Якщо вашого працівника призвано виконувати військовий обов`язок...

Як відображати період навчальних зборів та мобілізації у звітності з ЄСВ?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!