Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Особливості проведення геологічної експертизи

April 17, 2013

Відповідно до порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами затверджено Положення про проведення державної експертизи звітів щодо результатів геологічного вивчення надр, а також інших геологічних матеріалів. 
Геологічна експертиза проводиться за зверненням суб`єкта господарювання на підставі договору між спеціалізованим державним геологічним підприємством та надрокористувачем. 
Спеціалізоване підприємство, що належить до сфери управління Держгеонадр України та визначається на конкурсних засадах, проводить геологічну експертизу на основі наданих надрокористувачами документів та матеріалів, у яких відображені геологічні та техніко-економічні показники проведеної діяльності щодо використання ділянки надр, наданої згідно зі спеціальним дозволом на користування надрами. 
Для проведення геологічної експертизи створюється експертна комісія, яка протягом 3 місяців має надати свій висновок. Один примірник висновку протягом 5 днів з дня його затвердження надсилається надрокористувачу, а його копія - до Держгеонадр України.

Наказ Мінприроди від 11.03.13 р. № 95 набув чинності з дня опублікування («Офіційний вісник України» № 25 від 09.04.13 р.).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!