Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено процедуру ввезення насіння, занесеного до Реєстру сортів ОЕСР

April 23, 2013

Затверджено Порядок ввезення в Україну насіння сорту, який занесений до Реєстру сортів рослин Організації економічного співробітництва та розвитку (далі – ОЕСР), тих сільськогосподарських рослин, до схем сортової сертифікації яких приєдналася Україна, за умови, що воно призначене для розмноження і наступного вивезення за межі країни.
Суб`єкт господарювання, який взяв на себе зобов`язання щодо ввезення, розмноження, сертифікації та вивезення насіння, до початку ввезення насіння надсилає до Держсільгоспінспекції повідомлення за встановленою формою та перелік документів, визначений у п. 5 до Порядку.
Держсільгоспінспекція в 10-денний строк з дня отримання повідомлення та доданих до нього документів розглядає їх і надає на безоплатній основі суб`єкту господарювання лист-підтвердження, що насіння сортів рослин, які занесені до Реєстру сортів ОЕСР, ввозиться в Україну для розмноження з наступною сертифікацією та вивезенням за її межі.

Наказ Мінагрополітики від 25.03.13 р. № 216 набуде чинності з дня його офіційного опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» № 31 від 29.04.13 р.).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!